One smo se godine potpuno prilagodili  COVID-19 situaciji!

Tradicionalna manifestacija Dani Zigante tartufa postala je tijekom godina zaštitnim znakom središnje Istre u jesensko doba. Od prve godine održavanja nastojali smo sezonu bijeloga tartufa proslaviti i približiti je svakome gostu. Trenutačna situacija i ograničenja koja su nastala u doba pandemije utjecale su na sve naše živote, no misija tvrtke Zigante tartufi je da i dalje nastavimo uživati u svakome danu, u dobroj hrani i dobrome vinu.

Misleći ponajprije na svoje goste, kojima su Dani Zigante tartufa rijetka prilika za uživanje u jelima spravljenim od svježega bijelog tartufa, odlučili smo čuvati tradiciju te i ove godine održati manifestaciju u ponešto izmijenjenome obliku.

Uživajte u već pripremljenim jelima ili
se sami okušajte u pripremi delicija na bazi tartufa!

U ovim nam okolnostima zdravlje naših gostiju, suradnika i zaposlenika mora biti na prvome mjestu pa smo, sukladno epidemiološkim mjerama, organizirali Dane Zigante tartufa koji će biti orijentirani prema Restoranu Zigante, u kojemu će naši gosti moći kušati posebno pripremljen meni temeljen na svježem bijelom i crnom tartufu, te prema specijaliziranoj Zigante trgovini, u kojoj će vam biti dostupni svježi bijeli i crni tartuf i naša široka paleta proizvoda. Na taj će način naši posjetitelji moći uživati u već pripremljenim jelima, ali i sami se okušati u pripremi delicija na bazi tartufa.

Premda posjetitelji ove godine po dolasku neće ugledati veliki bijeli šator u kojem uobičajeno gostuju naši partneri izlagači, u Livadama ćemo ih dočekati raširenih ruku i s mnoštvom sadržaja u kojima će moći uživati. Vjerujemo i nadamo se da će se Dani Zigante tartufa već sljedeće godine održati s našim partnerima izlagačima i s posjetiteljima iz cijeloga svijeta.