Gdje odsjesti

UDOBNO SE SMJESTITE

Nakon uzbudljivog dana na sajmu udobno se smjestite u sobe našeg restorana Zigante ili u hotele partnera

Program sajma pobrinut će se da se zabavite i uživate u predivnim tradicionalnim okusima Istre, a kako bi ste se mogli potpuno opustiti i popiti koju čašicu više pobrinuli smo se i za smještaj. Nakon uzbudljivog dana na sajmu udobno se smjestite u sobe našeg restorana Zigante ili u hotele partnere.

U neposrednoj blizini sajma u sklopu samog restorana Zigante, koji se nalazi u renoviranoj istarskoj kamenoj kući rezervirajte smještaj u moderno opremljenim sobama za udoban odmor u tipičnom istarskom ambijentu. U Motovunu se smjestio izvanredan hotel Roxanich koji nudi visoku razinu luksuza, zajedno s besprijekornom uslugom, nezaboravnim iskustvom vrhunske kuhinje i nekima od najelegantnijih soba u Hrvatskoj.

Ako ste se zaželjeli pogleda na more, možete birati između predivnih hotela Nautica i Kempinski. Nautica se nalazi u Novigradu i jedan je od najluksuznijih hotela na Jadranu, s dizajnom i atmosferom luksuznih drevnih jedrenjaka, apsolutnom udobnošću i prvoklasnom uslugom. Prestižni luksuzni golf i spa resort Kempinski smješten u Savudriji. Hotel Kaštel smjestio se na vrhu motovunskog brda s predivnim pogledom na dolinu rijeke Mirne i Motovunske šume a vinski Hotel Roxanich na samom podnožju uronjen u vinograde.

Okruženi slikovitim maslinicima i vinogradima, ovaj osamljeni raj uživa u prekrasnim pogledima na Jadransko more i nevjerojatnu prirodu, nudeći vrhunsku udobnost i privatnost. Ostavite svakodnevni svijet i krenite na bezbrižno putovanje beskrajnog opuštanja i uživanja.